Glafuri de granit roz pentru bucatarie

Prin intermediul amenajării glafurilor ferestrelor din bucătăria ta cu granit roz, vei aduce în această încăpere accente decorative plăcute vizual, dar care în același timp îndeplinesc și cerințele practice ale glafurilor.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Folosirea granitului roz pentru amenajarea glafurilor din bucătăria ta. poate părea o alegere îndrăzneață, dar este o culoare atât de versatilă și cu atâtea nuanțe din care să alegi, încât vei găsi sigur un model care să se potrivească stilului tău. Modelele acestui tip de granit sunt foarte variate, având nuanțe de la roz foarte deschis, palid la roz închis. Cu ajutorul glafurilor de granit roz, bucătăria ta va avea o atmosferă delicată, plăcută și primitoare pentru tine și oaspeții tăi.

Glafurile sunt poziționate în jurul bazei ferestrelor și, prin urmare, ar trebui să poată rezista multor condiții. Granitul roz este cel mai rezistent material disponibil, astfel că va îndeplini foarte bine aceste cerințe. Aceste glafuri vor fi rezistente la umezeală și, prin urmare, nu vor fi afectate de condensul care se formează la ferestre. De asemenea, vor rezista la căldura unui sistem de încălzire subiacent fără probleme. Cu proprietăți stabile și antiderapante, glafurile de granit roz vor reprezenta o bază ideală pentru așezarea ghivecelor cu flori la ferestrele din bucătărie.

Pentru a asigura protecția glafurilor de granit roz împotriva oricăror factori externi care pot apărea de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni,

Curățarea acestor glafuri se va face foarte ușor, cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o cârpă moale pentru a șterge suprafața. Poți folosi și produse de curățare special concepute pentru granit.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de granit roz pentru a-ți amenaja glafurile din bucătăria ta așa cum îți dorești. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.