Glafuri interioare de granit

Glafurile interioare decorează ferestrele, înfrumusețează orice încăpere și o învăluie cu o atmosferă caldă și primitoare. De aceea este important ca materialul ales pentru amenajarea acestora să aibă un aspect estetic deosebit. 

Glafurile de granit reprezintă o alegere potrivită, datorită texturilor și a combinațiilor de culori, ce compun modele interesante.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile interioare de granit sunt foarte rezistente și vor face față cu brio zgârieturilor, petelor și ciobirii.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor de granit de-a lungul anilor.

Pentru întreținerea glafurilor de granit ai nevoie de o lavetă moale și de produse de curățat special concepute pentru acest tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 350 de modele de granit, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.