Glafuri exterioare de granit bej cu finisaj lustruit

O soluție foarte potrivită pentru obținerea unui exterior al casei tale cât mai elegant, dar și practic în același timp, este amenajarea glafurilor cu granit bej cu finisaj lustruit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Impactul vizual discret al granitului bej și texturile sale granulate distincte, fac ca acest material să fie ideal pentru decorarea exteriorului locuinței tale. Glafurile de granit bej cu finisaj lustruit vor înfrumuseța fațada locuinței tale și vor emana o atmosferă luxoasă și relaxantă. Finisajului lustruit este ideal pentru glafurile exterioare de granit bej, deoarece culorile devin mai bogate și suprafața lucioasă și reflectantă atunci când lumina o atinge. Ar fi greu de obținut glafuri exterioare mai sofisticate și mai deosebite din punct de vedere vizual, decât cele amenajate cu granit bej cu finisaj lustruit.

Acest material nu va oferi glafurilor tale exterioare doar avantaje estetice, ci și numeroase avantaje practice, deoarece este cel mai dur și mai rezistent disponibil. Glafurile exterioare reprezintă o parte importantă a construcției, de aceea au nevoie de un material durabil. Granitul va funcționa ca o barieră împotriva pătrunderii apei și umezelii în suprafața pereților.

Glafurile exterioare de granit bej cu finisaj lustruit vor avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a le asigura rezistența în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestor glafuri vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o cârpă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit bej cu finisaj lustruit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.