Optiuni de modele pentru glafurile de granit maro

Pentru a avea glafuri interioare sau exterioare cât mai rezistente, însă fără a renunța la aspectul estetic atât de important în orice locuință, cea mai bună opțiune este să le amenajezi cu granit maro. Acest material va oferi glafurilor tale toate avantajele practice de care au nevoie, dar în același timp și o frumusețe naturală unică.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Amenajarea glafurilor interioare sau exterioare din locuința ta cu tonuri pământii ca cele ale granitului maro, te va face să te simți mai aproape de natură. Iată câteva opțiuni de modele pentru granitul maro într-o gamă largă de nuanțe, de la deschis la închis.

Tropical Brown

Acest model de granit maro este extras din Arabia Saudită. Tropical Brown are un fundal de culoare maro-auriu și o textură în nuanțe de maro și negru. Glafurile amenajate cu Tropical Brown vor oferi un aspect rustic oricărui spațiu interior sau exterior, dar și durabilitatea necesară.

Elegant Brown

Elegant Brown este un tip de granit maro extras din Brazilia și are un aspect estetic neconvențional. Este caracterizat de un fundal maro cu vene mari de culoare gri. Dacă alegi acest model de granit maro, glafurile tale vor deveni decorațiuni unice și elegante, fie că optezi pentru amenajarea glafurilor interioare sau a celor exterioare.

Portofino Brown

Extras din Brazilia, acest granit maro oferă mai multe culori într-un model cristalin strâns, făcându-l ușor de asortat și minunat de privit. Este compus dintr-un fundal galben pe care se întind texturi granulate complexe, de diferite mărimi, în nuanțe de bej, maro, negru și fildeș. Glafurile amenajate cu Portofino Brown vor înfrumuseța și lumina orice spațiu interior sau exterior.

Giallo Antico

Este un model de granit maro extras din Brazilia cu un aspect estetic mai discret. Fundalul său într-o nuanță deschisă și pală de maro prezintă texturi granulate foarte fine pe toată suprafața, în nuanțe de alb și negru. Alege să amenajezi glafurile tale interioare sau exterioare cu Giallo Antico dacă îți dorești ca acestea să nu iasă în evidență foarte mult, ci mai degrabă să se completeze cu elementele din jur.

Pe www.stona.ro, în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba, vei găsi peste 20 de modele de granit maro pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.