Glafuri de granit maro

Pentru a introduce naturalețe și confort locuinței tale, poți opta pentru amenajarea glafurilor de la ferestre cu granit maro. Această piatră naturală reprezintă cea mai bună alegere, deoarece oferă un aspect estetic plăcut, dar și o rezistență ridicată. 

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia il face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Vei obține glafuri ce nu doar vor decora ferestrele, ci vor consolida pereții datorită rezisteței ridicate pe care o oferă acest material. Durabilitatea granitului va face ca glafurile tale să reziste fără probleme mulți ani.

Glafurile de granit maro sunt foarte versatile, deoarece aduc aspectul tradițional într-un spațiu modern și se potrivesc cu orice culori din jur. Prin intermediul nuanței calde de maro, se va obține o paletă de culori armonioasă cu un aspect vizual plăcut.

Pentru a asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului, glafurile tale de granit negru necesită efectuarea unui tratament de impermeabilizare o dată pe an.

Întreținerea acestor glafuri se face cu ușurință prin curățare în mod regulat cu apă  caldă și săpun lichid, folosind o cârpă moale. Apoi se clătește suprafața cu apă curată și se șterge cu o cârpă uscată.

Intră pe www.stona.ro și alege din 24 de modele de granit maro, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.