Glafuri exterioare de granit bej

Dacă ești în căutarea unor glafuri exterioare cu aspect deosebit, care să reziste mult timp, amenajarea acestora cu granit bej reprezintă alegerea potrivită. 

Acest material este o rocă magmatică masivă, cu granulație grosolană, formată la adâncimi mari. Granitul este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant, la aceste caracteristici.

Glafurilor tale exterioare de granit vor avea o rezistență foarte ridicată, consolidând pereții și protejându-i de înfiltrarea apei, zgâriere, spargere sau pătare.

Granitul bej prezintă pe suprafața sa o textură granulată de nuanță închisă, ce fomează un contrast interesant cu fondul de nuanță închisă. Fiind o culoare neutră, bejul este foarte versatil, astfel că granitul bej se va integra fără probleme în orice stil de amenajare.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, este foarte importantă, deoarece astfel glafurile tale exterioare de granit bej își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Curățarea periodică a glafurilor exterioare de granit bej se face cu ușurință, folosind o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Accesând  www.stona.ro  poți alege din 5 modele de granit bej, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.