Aspectul deosebit al glafurilor de granit

Glafurile ferestrelor pot deveni decorațiuni atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul locuinței tale, dacă optezi pentru un material cu un aspect deosebit. Cea mai bună alegere reprezintă amenajarea glafurilor de granit, deoarece această piatră naturală dispune de texturi granulate formate de obicei din doua sau trei culori. Cele mai întâlnite combinații de culori sunt între: alb, negru, gri, bej, galben, și maro. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile de granit pot fi integrate cu ușurință în orice stil de amenajare datorită combinațiilor diverse de texturi și culori pe care le oferă.

Pe lângă aspectul deosebit, glafurile de granit au avantajul de a fi foarte rezistente și durabile la abraziuni și intemperii.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare pentru ca glafurile de granit să-și păstreze aspectul intact de-a lungul anilor.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 350 de modele de granit. Contactează-ne la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă după grosimea și dimensiunile necesare.