Ce trebuie sa stii inainte sa instalezi glafuri de granit

Dacă ai luat decizia că granitul este materialul ideal pentru glafurile interioare sau exterioare ale locuinței tale, este cu siguranță o alegere bună datorită numeroaselor beneficii oferite de acest material. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, formată din răcirea lavei sau magmei. Este compusă în principal din cuarț și feldspat cu cantități minore de mica, amfibole și alte minerale. 

Cele mai importante beneficii ale glafurilor de granit sunt: durabilitatea extrem de ridicată și estetica deosebită. Însă este foarte important să afli ce trebuie să știi înainte să instalezi glafurile de granit, pentru a te asigura că te vei putea bucura de ele un timp îndelungat. 

Dimensiunile glafului ferestrei tale 

Măsoară lățimea și lungimea glafului ferestrei tale interioare sau exterioare. Cât spațiu ai de fapt? Decorezi glafurile din living sau doar o baie mică? Granitul este disponibil în mai multe dimensiuni standard, sau poate fi tăiat în funcție de nevoile tale. 

Câtă lumină solară primește glaful ferestrei 

Câtă lumină trece prin fereastră? Are soare direct? Acest lucru poate fi esențial, deoarece, de exemplu, poți alege ornamente reflectorizante albe sau sticle de sticlă transparentă dacă nu primesțe multă lumină solară. Aceste trucuri vor ajuta la redistribuirea subtilă a luminii care bate pe glafurile interioare sau exterioare și la crearea unui sentiment de deschidere. 

Ce tip de perdele sau draperii ai? 

Pentru a maximiza potențialul decorului glafurilor de granit, stilul perdelelor sau a draperiilor este important! Dacă mergi până la capăt urmând cele mai recente idei de amenajare a glafurilor de granit doar pentru a descoperi că perdelele sau draperiile tale lungi și grele dau jos constant ornamentele sau acoperă prea mult glafurile, vei avea o problemă. 

Alegeți senzațiile și starea de spirit pe care dorești să le creezi 

Glafurile de granit oferă o oportunitate excelentă de a completa sau de a inova stilul locuinței tale. Pentru stilul minimalist, alege granit alb, negru sau gri pentru a obține un decor unitar. Pentru stilul rustic, alege granit bej, maro, galben sau roșu. Pentru stilul contemporan alege granit exotic sau albastru. 

Peste 600 de modele de granit, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile pe comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.