Glafuri de granit negru

Dacă îți dorești ca ferestrele locuinței tale să iasă în evidență, poți opta pentru amenajarea glafurilor tale cu un material luxos și elegant cum este granitul negru. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Într-o încăpere foarte bine luminată, glafurile de granit negru vor absorbi lumina și vor crea o atmosferă mai primitoare. Expunerea prelungită la soare nu va afecta aceste glafuri, ceea ce le face foarte potrivite pentru exterior.

Granitul negru reprezintă o alegere clasică, ce se potrivește foarte bine cu orice decor, indiferent daca este tradițional sau contemporan și formează un contrast deosebit cu orice culoare.

Glafurile de granit negru sunt foarte ușor de curățat, necesitând doar ștergere cu o cârpă umedă. Având porii închiși și fiind rezistente la apă, praful nu se poate înfiltra în suprafață.

Pe www.stona.ro te așteaptă 40 de modele de granit negru din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.