Optiuni de modele pentru glafurile de granit verde

Poți aduce o parte din natură în interiorul sau exteriorul locuinței tale, prin intermediul amenajării glafurilor cu un material deosebit din punct de vedere vizual, cum este granitul verde.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul verde este ideal pentru amenajarea glafurilor tale și datorită avantajelor practice pe care le oferă, fiind cel mai dur și mai rezistent material disponibil.

Frumusețea naturală a granitului verde va transforma glafurile tale interioare sau exterioare în decorațiuni superbe, suprafața acestei pietre naturale amintind de vegetație. Modelele granitului verde sunt extrem de variate, pornind de la nuanțe deschise ale acestei culori și mergând până la nuanțe închise, spre negru. Urmează să îți oferim câteva idei despre unele dintre cele mai populare.

Butterfly Green

Acest model magnific de granit verde se extrage din Brazilia. Suprafața sa este compusă din mai multe culori: verde închis, gri, negru și alb. Verdele închis este predominant, reprezentând fundalul pietrei, iar celelalte culori sunt sub formă de pete unice dispuse pe toată suprafața. Glafurile tale amenajate cu granitul verde Butterfly Green vor emana eleganță și sofisticare, fie că se vor afla în interiorul sau exteriorul locuinței tale.

Surf Green

Surf Green este un tip de granit verde extras din India. Fundalul său este verde pal, iar pe toată suprafața sunt dispuse texturi granulate verde închis, de dimensiune mică. Aspectul plăcut și echilibrat al granitului verde Surf Green va face ca glafurile tale interioare sau exterioare să se încadreze perfect în orice fel de amenajare.

Diamond Green

Este un granit verde extras din India și atrage privitorul cu estetica sa neconvențională. Are un fundal verde închis și pete granulate albe dispuse pe toată suprafața, formând un contrast interesant. Atunci când lumina naturală va bate pe suprafața glafurilor amenajate cu Diamond Green, va emana un efect de strălucire impresionant.

Flash Green

Granitul verde Flash Green este extras din India și are un aspect estetic intens, oferit de culoarea sa predominantă verde închis. Fundalul este completat de texturi dispuse sub formă de pete negre și albe dispuse neregulat. Dacă alegi să amenajezi glafurile interioare sau exterioare cu granitul verde Flash Green, vei da personalitate și stil locuinței tale.

Modelul potrivit de granit verde, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.