Glafuri de granit cu finisaj lustruit

Atunci când îți dorești să adaugi un accent elegant și sofisticat interiorului sau exteriorului casei tale, amenajarea glafurilor cu granit lustruit poate fi alegerea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Glafurile realizate din granit cu finisaj lustruit vor decora ferestrele și vor emana frumusețe și stil în locuința ta. Prin intermediul acestui tip de finisaj se obține o suprafață lucioasă, ce reflectă lumina ca o oglindă, iar texturile și culorile granitului sunt scoase în evidență și devin mai profunde și mai intense.

Acest material va oferi glafurilor tale și numeroase avantaje practice: consolidarea pereților și împiedicarea înfiltrării apei în suprafață. De asemenea glafurile de granit lustruit nu vor fi afectate de expunerea prelungită la soare.

Pentru ca glafurile tale de granit lustruit să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Aceste glafuri nu vor necesita o întreținere complicată, pentru curățare vei avea nevoie de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 300 de modele de granit cu finisaj lustruit, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.