Rolul practic al glafurilor de granit

Glafurile reprezintă soluția ideală atunci când nu ai spațiul necesar pentru amenajarea unei grădini, deoarece acestea pot avea rol practic prin folosirea lor ca suport pentru ghivece de flori. Astfel că este important ca glafurile să fie realizate dintr-un material cu o rezistență ridicată cum este granitul. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Glafurile de granit vor aduce în interiorul casei tale o parte din natură prin intermediul decorării acestora cu ghivece de flori, astfel vor transforma spațiul tău într-o zonă de relaxare.

Amenajarea glafurilor tale cu granit este cea mai bună alegere, deoarece astfel acestea nu vor fi afectate de mediul umed sau acid, de schimbările de temperatură, pete, zgârieturi sau spargere. Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru a asigura rezistența glafurilor de-a lungul timpului.

Pe www.stona.ro, în showroom-ul din București, sau în depozitele din județele Prahova și Alba, vei găsi peste 350 de modele de granit din care poți să faci alegerea potrivită pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.