Idei moderne de amenajare a glafurilor de granit

Locuințele moderne tind să combine designul contemporan cu articolele de design atemporal. Granitul este ideal pentru amenajarea glafurilor, deoarece este extrem de rezistent și are o varietate foarte mare de modele. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, formată din răcirea lavei sau magmei. Este compusă în principal din cuarț și feldspat cu cantități minore de mica, amfibole și alte minerale. 

Utilizarea granitului ca material pentru glafuri într-o locuință modernă poate suna puțin depășit la început, însă există modalități de a le transforma în elemente perfecte pentru acest stil. Iată câteva idei moderne de amenajare a glafurilor de granit pe care să le iei în considerare. 

Glafuri de granit minimaliste 

Poți crea glafurile de granit foarte aproape de fereastră, fără prea mult spațiu pentru a fi plasate decorațiuni pe ele. Această idee este grozavă pentru cei care preferă minimalismul în estetica locuinței lor moderne. Scopul glafurilor de granit minimaliste este de a deveni decorațiuni în sine, iar pentru asta folosește culori intense cum ar fi: negru, gri, roșu sau verde. 

Glafuri de granit pentru ferestre mari 

Un aspec caracteristic al locuinței moderne este utilizarea ferestrelor mari. Lumina naturală pătrunde în interior și facilitează apropierea de natură. Dacă adaugi glafuri de granit care se sprijină pe pardoseală, vei îmbunătăți aspectul locuinței tale.  

Glafuri de granit în culori diferite 

Această idee modernă de amenajare accentuează locuința și îi dă un aer sofisticat. Poți alege culorile glafurilor de granit în așa fel încât să fie similare cu cele ale pereților, pardoselii sau a mobilierului, sau poți crea contrast. Dacă mobilierul este alb, vei obține un contrast ridicat dacă amenajezi glafurile cu granit gri, negru și maro închis. 

Intră pe www.stona.ro și vei găsi peste 600 de modele de granit pentru a obține glafurile pe care ți le dorești în locuința ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.