Glafuri exterioare de granit

Glafurile exterioare au rolul de a susține, decora și accentua ferestrele, de aceea materialul din care se realizează aceastea trebuie să fie rezistent și cu aspect deosebit. Glafurile de granit reprezintă cea mai bună opțiune pentru glafurile exterioare, datorită rezistenței ridicate, ce va menține ferestrele intacte un timp îndelungat. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Cel mai important rol pe care îl îndeplinesc glafurile exterioare de granit este de a proteja ferestrele de intemperii, astfel încât apa să nu se înflirteze în pereții locuinței tale.

Pe lângă avantajele practice, glafurile de granit oferă și calități estetice ce determină aspectul general al fațadei unei clădiri. Acestea îndeplinesc cu succes rolul decorativ, datorită texturilor granulate și a culorile pe care le oferă granitul: alb, bej, gri, galben, maro și negru.

Glafurile exterioare au nevoie de asigurarea rezistenței și a aspectului estetic, ce se poate realiza prin intermediul unui tratament de sigilare aplicat în mod periodic.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 350 de modele de granit din care sa-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile pe comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.