Glafuri exterioare de granit cu finisaj fiamat

Amenajarea glafurilor exterioare trebuie să aibă în vedere alegerea unui material care să facă față cu brio factorilor externi. Astfel că granitul cu finisaj fiamat este cea mai bună alegere.

Granitul este o rocă magmatică masivă, formată din răcirea lavei sau magmei. Este compusă în principal din cuarț și feldspat cu cantități minore de mica, amfibole și alte minerale.

Finisajul fiamat se produce atunci când granitul este expus la o flacără intensă, ceea ce face ca suprafața să devină rugoasă și texturată, având un aspect natural. Acest finisaj este ideal pentru amenajarea glafurilor exterioare, datorită unor caracteristici foarte importante: rezistența ridicată la alunecare și la umezeală. Astfel că vei putea folosi glafurile exterioare ca suport pentru ghivece de flori fără probleme și de asemenea nu va trebui să-ți faci griji că acestea se vor deteriora în urma expunerii prelungite la condițiile meteo nefavorabile.

Granitul cu finisaj fiamat este disponibil într-o gamă variată de culori: galben, gri, roz, roșu, maro, exotic și negru, oferind o versatilitate ridicată atunci când vei alege modelul potrivit pentru amenajarea glafurilor tale.

Pentru ca glafurile tale exterioare de granit cu finisaj lustruit să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Aceste glafuri nu vor necesita o întreținere complicată, pentru curățare periodică vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 80 de modele de granit cu finisaj fiamat din care poți să faci alegerea potrivită pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.