Glafuri interioare de granit galben

Amenajarea glafurilor interioare trebuie să aibă în vedere alegerea unui material cu aspect deosebit, dar și cu o rezistență ridicată, cum este granitul galben. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Glafurile interioare de granit galben vor înfrumuseța atât ferestrele, cât și întreaga încăpere prin intermediul texturilor granulate de pe suprafața acestei pietre naturale, iar galbenul o va transforma într-un spațiu cald și primitor. Datorită impactului vizual puternic, aceste glafuri vor deveni cu siguranță obiecte decorative pentru locuința ta.

Rezistența ridicată pe care o oferă granitul va consolida pereții și nu va permite înfiltrarea apei cauzată de umezeală. De asemenea vei putea să stai fără griji referitoare la eventualele deteriorări, deoarece glafurile de granit galben nu se vor zgâria, ciobi, păta sau sparge.

Granitul este unul din cele mai rezistente materiale disponibile, însă pentru a asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor tale de granit galben de-a lungul timpului, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Aceste glafuri nu vor ecesita o întreținere complicată, având nevoie doar de o curățare regulată cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Alege din 39 de modele de granit galben, accesând www.stona.ro. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.