Glafuri interioare de granit roz

Dacă îți dorești un aspect neconvențional pentru glafurile tale interioare, granitul roz poate fi alegerea potrivită.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Granitul roz va emana pozitivitate și energie în locuința ta, rozul fiind rezultatul amestecării roșu cu alb, ceea ce îl face distractiv și calm în același timp. Glafurile de granit roz sunt foarte potrivite ca puncte focale ale interioarelor moderne, deoarece pot face o cameră să iasă în evidență fără a părea prea îndrăzneață.

Pe lângă avantajele estetice, granitul roz va oferi glafurilor tale interioare și avantaje practice. Va încadra ferestrele pentru a le menține pe loc și va consolida pereții datorită durității acestui material. De asemenea nu va permite apei să se înfilreze în suprafața glafurilor sau să se zgârie, crape sau păteze.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va proteja glafurile tale de granit roz de eventualele deteriorări ce ar putea să apară odată cu trecerea timpului.

Pentru a curăța aceste glafuri, vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o cârpă moale.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 30 de modele de granit roz din care poți să faci alegerea potrivită pentru amenajarea glafurilor tale interioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.