Glafuri interioare de granit cu finisaj buciardat

Dacă ești în cautarea unei modalități de a adăuga elemente moderne în locuința ta, poți opta pentru glafuri interioare de granit cu finisaj buciardat.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.   

Finisajul buciardat creează o suprafața texturată folosind o perie cu vârf de diamant, astfel încât granitul capătă un aspect ondulat cu un efect asemănător cojii de portocală. Odată instalate, glafurile interioare de granit cu finisaj buciardat îți vor înfrumuseța locuința cu texturile lor deosebite și vor emana lux și sofisticare. 

Deși alegerea acestor glafuri se bazează pe estetica lor neconvențională, se întâmplă să fie și cele mai rezistente și mai durabile disponibile. În plus, finisajul buciardat crește rezistența materialului, ceea ce aduce avantaje importante din puct de vedere practic. Glafurile de granit cu finisaj buciardat vor proteja cadrul ferestrelor de formarea crăpăturilor din jur, ferestrele în sine vor fi mai puțin susceptibile de a se lăsa sau de a se crăpa din cauza expansiunii sau contracției. 

În ciuda rezistenței ridicate a acestor glafuri, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat pentru a le asigura rezistența în timp. Reaplicarea trebuie să se facă anual. 

Poți menține curate glafurile de granit cu finisaj buciardat cu o soluție cu pH neutru pentru a nu afecta sigilarea. Obține o astfel de soluție foarte ușor acasă, amestecând apă caldă cu săpun lichid de vase. De asemenea, sunt disponibile soluții de curățare special concepute pentru granit. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit pentru a obține glafuri interioare de granit cu finisaj buciardat, care să dea un aer modern locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.