Glafuri interioare de granit cu finisaj periat

Glafurile interioare sunt elemente structurale ale ferestrelor, care oferă un aspect finit. Acestea au nevoie de un material care să fie în același timp durabil și estetic. Granitul cu finisaj periat este ideal pentru amenajarea glafurilor interioare ale locuinței tale.Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Finisajul periat conferă granitului o senzație ușor texturată. Nu este de obicei dur la atingere, ci mai degrabă este un finisaj care creează nervuri și venaturi netede și mătăsoase. Spre deosebire de finisajele lustruit sau fiamat, cel periat de obicei nu are strălucire. Deși nu este la fel de frecvent folosit ca finisajul lustruit sau fiamat, finisajul periat va oferi oricărui spațiu interior un aspect rustic. Glafurile interioare de granit periat vor fi extrem de funcționale în locuința ta și vor ieși în evidență prin intermediul esteticii lor deosebite.  

Granitul periat este disponibil într-o gamă foarte variată de modele, care pot avea următoarele culori: alb, bej, exotic, galben, gri, maro și negru. Astfel că, indiferent de modul în care este amenajată o încăpere a locuinței tale, nu va fi deloc dificil să găsești glafurile de granit periat care să se potrivească perfect. 

Acest tip de piatră naturală reprezintă cea mai durabilă opțiune pe care o poți folosi pentru a instala glafuri interioare în locuința ta. Finisajul periat crește rezistența și durabilitatea granitului, făcându-l imposibil de zgâriat, pătat sau ciobit. De asemenea, suprafața glafurilor interioare de granit periat va fi excelentă pentru zonele expuse constant la apă și umezeală, cum este baia. 

Chiar dacă granitul periat are deja o rezistență extremă, cel mai bine este să aplici un tratament de etanșare pe suprafața glafurilor interioare, pentru a le asigura rezistența în timp. Se recomandă reaplicarea etanșării la un interval de 12 luni. 

Curățarea acestor glafuri nu va fi deloc complicată, având nevoie doar de o soluție potrivită pentru granit. Poți obține o astfel de soluție amestecând săpun lichid de vase cu apă caldă, sau poți cumpăra una special concepută pentru acest material. 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 20 de modele de granit periat, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor interioare din locuința ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.