Optiuni de modele pentru glafurile de granit rosu

Poți avea glafuri interioare sau exterioare puternice, atât din punct de vedere vizual, cât și practic, dacă alegi să le amenajezi cu granit roșu.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Datorită durității sale, este considerat cel mai rezistent material disponibil pentru amenajări.

Glafurilor de granit roșu vor adăuga un aer dramatic și energic în interiorul sau exteriorul locuinței tale, devenind instant punctele focale. De la nuanțe intense de roșu deschis, la nuanțe profunde de roșu închis, acest tip de marmură oferă o gamă foarte largă de modele. Pentru ca alegerea să fie mai ușoară, îți prezentăm câteva opțiuni de modele pentru glafurile de granit roșu.

Multicolor Red

Granit roșu care se extrage din India și este compus din mai multe culori, predominând nuanțele de roșu. Fundalul are atât nuanțe deschise de roșu, cât și închise, iar texturile granulate sunt dispuse în mod neregulat și au nuanțe de albastru închis și negru. Contrastul obținut va oferi glafurilor tale interioare sau exterioare, un aspect sofisticat și exclusivist.

Paradiso Classico

Acest tip de granit roșu se extrage din India și atrage atenția prin intermediul culorii sale intense purpurie. Pe suprafața granitului roșu Paradiso Classico se mai regăsesc câteva culori: gri, maro și negru. Alegând această piatră naturală, vei avea glafuri interioare sau exterioare de o eleganță extraordinară.

Maple Red

Model de granit roșu care se extrage din China. Este compus dintr-un fundal roșu deschis, spre roz sau spre maro, și din texturi granulate în nuanțe de gri deschis și negru. Glafurile amenajate cu granitul roșu Maple Red, va crea o atmosferă plăcută și calmă în interiorul sau exteriorul locuinței tale.

Red Dragon

Red Dragon este un tip de granit roșu care se extrage din Brazilia. Fundalul său este roșu închis, iar venaturile au modelul unei frunze și au culorile gri închis și negru. Dacă îți dorești ca glafurile tale interioare sau exterioare să capteze toată atenția, granitul Red Dragon este cu siguranță cea mai bună alegere.

Intră pe www.stona.ro și vei găsi peste 30 de modele de granit roșu pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale interioare sau exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.