Glafuri de Granit Exotic

Dacă îți dorești să îți transformi glafurile în decorațiuni deosebite, o alegere foarte potrivită este să folosești granit exotic. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Acest tip de granit va oferi un aspect unic glafurilor tale, prin intermediul modelelor sale pline de culoare și de texturi interesante. Fiecare model este alcătuit dintr-o multitudine de culori, iar texturile diferă de la o bucată de granit la alta.

Glafurile tale de granit exotic vor fi cu siguranță elementele centrale ale locuinței tale, atrăgând toate privirile datorită frumuseții și elegantei pe care o emană.

Granitul exotic este disponibil în trei tipuri de finisaje: fiamat, lustruit și periat, din care rezultă o suprafață fină și lucioasă, sau mată și antiderapantă.

Pe lângă aspectul deosebit, granitul va oferi glafurilor tale și o resistență ridicată ce va contribui la consolidarea pereților. Însă pentru a asigura această rezistență, glafurile de granit exotic necesită efectuarea unui tratament de sigilare la intervale regulate de timp.

Curățarea glafurilor de granit exotic se face cu ușurintă, având nevoie doar de o cârpă moale și de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Pe www.stona.ro te așteaptă peste 80 de modele de granit exotic din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.