Glafuri de granit albastru pentru dormitor

Poți decora dormitorul tău într-un mod inedit, dar și practic, dacă amenajezi glafurile ferestrelor din acest spațiu cu granit albastru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Frumusețea granitului albastru va intensifica atracția vizuală a dormitorului tău, fiind cu siguranță unul din materialele cu cel mai deosebit aspect estetic. Albastrul este o culoare foarte potrivită pentru amenajarea glafurilor ferestrelor, deoarece va contribui la crearea unei atmosfere liniștite și relaxante în dormitorul tău. Modelele acestui tip de granit sunt formate din texturi și nuanțe de albastru foarte complexe, dar indiferent de modelul ales, glafurile din dormitorul tău vor arăta impresionant. Fără îndoială, aceste glafuri vor deveni punctele focale ale încăperii.

Acest material este ideal pentru amenajarea glafurilor din dormitorul tău și din punct de vedere practic, fiind cel mai rezistent material disponibil. Glafurile de granit albastru vor îndeplini cu succes rolul de a fixa ferestrele în pereți și de a ține apa și umezeala departe de structură. Durabilitatea acestor glafuri va fi extrem de crescută în timp și vor face față fără probleme oricăror factori care ar putea deteriora suprafața.

Imediat după instalarea glafurilor, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor de granit albastru din dormitorul tău de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestor glafuri, vei avea nevoie doar de o lavetă moale cu care vei șterge suprafața, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit albastru pentru amenajarea glafurilor din dormitorul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.